Ultima actualizare

Ce spun romanii 8 Iulie 2019 vezi mai jos pe site emisiunea exclusiv VIDEO HD.

Carismatic, spontan ?i capabil să se reinventeze de fiecare dată, Cabral este unul dintre cei mai iubi?i oameni de show-biz din România, având un sim? al umorului uimitor ?i o spontaneitate de neegalat.

Prezentatorul emisiunii ?Ce spun românii? a devenit în 1994 vice-campion la kick-boxing, este antrenor de tae-bo, a jucat în mai multe seriale de televiziune ?i are unul dintre cele mai citite bloguri din ROMANIA.

Doua familii dornice sa treaca mai departe pana in etapa finala cand pot castiga marele premiu in valoare de 20.000 de lei. Fiecare familie trece prin 5 runde interesante, cu intrebari din partea celor 100 de romani.

In editia de astazi mergem mai departe cu prima editie din aceasta saptamana ce are loc in aceasta dupa-amiaza de Luni, ce spun romanii 8 Iulie 2019 emisiunea continua cu doua familii frumoase, familia Nenciu a invins-o pe familia Mateescu, scorul total a fost de 417 la 260.

Daca vor aduna cele mai multe puncte vor intra in runda fulger, iar daca vor castiga 5 editii la rand, vor pune mana si pe marele premiu.

Astazi ii vom revedea pe cei din familia Nenciu in prima editie, alaturi de inca o familie noua. Familia Nenicu au castigat runda fulger, acestia au obtinut 204 puncte.  Noul sezon incepe in forta si suntem curiosi cum se vor descurca cele doua familii in prima editie a saptamanii.

PRIMA PARTE

A DOUA PARTE ONLINE NUMAI PE EMISIUNIZILNIC.COM

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un LIKE si un SHARE ! Multumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here