Ultima actualizare

Vezi aici mai jos pe site serialul mireasa din istanbul episodul 11 – 2 August 2019 online HD.

Debutul serialului o prezintă pe Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, proaspăt absolventă de Conservator si o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală. Sureyya duce o viață modestă, alături de mătușa ei, singura rudă pe care o mai are, emisiunea MIREASA DIN ISTANBUL Sezonul 3 Episodul 11.

Însă destinul fetei este pe cale să o surprindă; aceasta se îndrăgostește de un tânăr și bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran (Ozkan Deniz). Familia barbatului este una dintre cele mai respectate, bogate și nobile familii din Turcia. Capul familiei, chiar mama acestuia, Esma Sultan, are planuri mari pentru preferatul ei, unul dintre cei trei băieți ai săi. Femeia dorește să îi aranjeze lui Faruk o căsătorie avantajoasă, o noră după chipul și asemănarea ei.

Ozcan Deniz
Faruk o întâlnește pe Sureyya și, în timp, acesta se îndrăgostește din ce în ce mai mult de fată. Iubirea lui culminează cu cererea în căsătorie. Sureyya nu cunoaște situația acestuia și nici obiceiurile familiei lui, astfel că atunci când tânărul îi propune să meargă pentru a-i întâlni familia și pentru a anunța logodna, fata acceptă invitația imediat. Două lumi, una dinamică, modernă și una tributară tradițiilor sunt pe cale să se ciocnească.

Asli Enver
Sosirea tinerilor în casa părintească e un adevărat șoc pentru mama bărbatului, care nu este de acord cu logodna. Cu toate acestea, Sureyya speră că Esma Sultan va ajunge să o accepte în cele din urmă ca noră, după ce o va cunoaște mai bine. Însă fata nu știe că mama băiatului este o femeie foarte dificilă, greu de mulțumit. Lucrurile se vor complica pe măsură ce timpul va trece, iar viața celor doi îndrăgostiți va fi supusă la grele încercări.

PRIMA PARTE ONLINE NUMAI PE EMISIUNIZILNIC.COM

A DOUA PARTE ONLINE NUMAI PE EMISIUNIZILNIC.COM

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un LIKE si un SHARE ! Multumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here