Ultima actualizare

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc ?Razbunare pe Tocuri? episodul 105 din data de 19 august 2019 HD.

Pro 2 va difuza în sfârșit, începând cu 7 mai, serialul ?Răzbunare pe tocuri? (Ufak Tefek Cinayetler?), cumpărat în urmă cu mai mult timp de trustul Pro.

Producția Ufak Tefek Cinayetler? (în traducere Mici crime?) a avut premiera în Turcia pe 24 octombrie 2017, la Star TV și a avut două sezoane, ultimul episod fiind difuzat pe 11 decembrie 2018. Realizat de compania Ay Yapim (Dragoste infinită?), serialul are un subiect diferit față de cele clasice, pe care le-ați văzut în serialele turcești de până acum ? este un thriller polițist cu accente comice.

De-a lungul celor 45 de episoade, sunt urmărite poveștile a patru femei, fiecare cu personalitatea, familia și problemele ei ? Oya Toksöz (Gökçe Bahad?r), Merve Aksak (Asl?han Gürbüz, Kosem), Pelin Tarhan (Bade ?șçil, Ezel) și Arzu Kara (Tülin Özen, Kösem). Cele patru au fost prietene încă din copilărie, însă Oya s-a supărat pe prietenele ei din cauza unui episod nefericit în urma căruia a fost dată afară din școală. Peste ani, ea devine un ginecolog de succes și decide să reia legătura cu celelalte trei pentru a se răzbuna pe ele. Oya le va da peste cap viețile aparent perfecte ale lui Merve, Pelin și Arzu, făcând cu ele o înțelegere riscantă. Ulterior cele 4 trec prin tot felul de întâmplări, în care micile crime? nu sunt excluse. Acțiunile lor neortodoxe sunt pe cale să fie desconspirate de inspectorul Kemal și de asistenta lui, Derya.

Din distribuția serialului fac parte și doi actori cunoscuți, Selim Bayraktar (Suleyman Magnificul?, Regina nopții?) și Mert Firat (1001 de nop?i?, Răzbunarea?).

PRIMA PARTE ONLINE NUMAI PE EMISIUNIZILNIC.COM

A DOUA PARTE ONLINE NUMAI PE EMISIUNIZILNIC.COM

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un LIKE si un SHARE ! Multumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here